Sucul - FANGARO®, 100% Natural este obtinut prin presarea fructelor, atent selectionate. Dupa faza de sortare, acestea sunt introduse pe linia de procesare automatizata. In urma tocarii, produsul rezultat este presat cu ajutorul unei hidroprese, care realizeaza operatia de presare si filtrare simultan. Sucul rezultat este transportat in cisterne speciale, de unde se alimenteaza sistemul de pasteurizare automat. Operatia de pasteurizare consta in incalzirea sucului la o temperatura de 82-85 C°, urmata imediat de operatia de imbuteliere cu echipamentele automate de tip Bag-in-Box sau sticla. Acest proces ii confera produsului final, un termen de valabilitate de min. 12 luni, fara a fi necesar a se adauga alte substante de conservare.
Produsul final rezultat, proaspat si plin de vitamine este imbuteliat in ambalaje de tip Bag-in-Box sau in sticle cu capac de tip Twist Off. Tot procesul de fabricatie este atent monitorizat de personalul calificat, astfel incat produsele rezultate sa respecte toate standardele de calitate si normele de sanatate.
Sucul de Mere "de Garoafa" - FANGARO Natural ® este obtinut prin presarea "cu pasiune" a merelor, atent selectionate. Povestea noastra a inceput aici
LORELU SERV S.R.L.
Garoafa str. Principala, nr. 41, judet Vrancea,
J39/682/1996, CUI 8882513,
Tel. 0730 575 931
E-mail : office@fangaro.ro; lorelu.serv@gmail.com
Toate drepturile rezervate - LORELU SERV S.R.L. | web design by Dow Media