Imbutelierea Bag-in-Box consta in turnarea sucului intr-o punga speciala, care este prevăzuta cu un robinet cu inchidere ermetica. Aceasta punga contine trei straturi de folie speciala. Dupa umplere, punga este pusa intr-o cutie de carton. Aceasta tehnologie este numita Bag-in-Box, sau BIB.
Sucul natural proaspat poate fi pastrat cu aceasta tehnologie timp de minim 12 luni.
Aceasta garantie de calitate este valabilă pana la 30 de zile de la desigilare. Principala caracteristica a tehnologiei este data de faptul că sucul nu se oxideaza, prin consumul treptat, deoarece nu intra in contact cu aerul din exterior. Prin golire, punga se contracta treptat, iar in interior ramane vid.
BiB-urile au avantajul depozitarii usoare si reciclarii. Ambele materiale, punga si cutia de carton sunt reciclabile.
Sucul de Mere "de Garoafa" - FANGARO Natural ® este obtinut prin presarea "cu pasiune" a merelor, atent selectionate. Povestea noastra a inceput aici
LORELU SERV S.R.L.
Garoafa str. Principala, nr. 41, judet Vrancea,
J39/682/1996, CUI 8882513,
Tel. 0730 575 931
E-mail : office@fangaro.ro; lorelu.serv@gmail.com
Toate drepturile rezervate - LORELU SERV S.R.L. | web design by Dow Media